Inspiraţie: Crearea candy bar-ului (art. 2)
Câteva articole în urmă povesteam despre candy bar şi am menţionat că voi dedica 3 articole acestui fel de entertainment în cadrul nunţii, cum mi-a plăcut mie să-l denumesc. În articolul trecut am stabilit primii paşi în crearea unui candy bar potrivit iar aceştia sunt: numărul invitaţilor, tema nunţii şi bugetul.
În articolul de astăzi vreau să menţionez că nu ne putem gândi la decoraţiunile pe care o să le folosim în cadrul candy bar-ului fără să stabilim mai întâi fie tematica nunţii, fie culorile principale în cazul în care nu optaţi pentru o tematică anume. Odată stabilită tematica sau culorile putem să vorbim despre decoraţiuni.
Structura
Dar înainte de a trece la decoraţiuni trebuie să stabilim structura candy bar-ului. Trebuie să înţelegem că un candy bar arată bine, e plăcut vizual, atâta timp cât se respectă nişte reguli care ţin de proporţii, dimensiuni şi evitare a supraaglomerării.
Construirea candy bar-ului începe de la piesa centrală care poate fi un mini tort, o ramă cu numele mirilor şi data nunţii, un manunchi de baloane sau orice altceva ce şi-ar putea dori mirii. De la piesa de bază începe să se dezvolte candy bar-ul dreapta, stânga. Se menţine simetria în ceea ce priveşte coloristica dreapta, stânga. Candy bar-ul se poate termina dreapta, stânga fie cu cele mai mici piese sau cu piese medii ca şi dimensiune.
Dar dacă nu vă doriţi un candy bar foarte mare şi pompos puteţi să optaţi pentru piese relativ mici ca şi dimensiuni. Şi în acest caz, proporţiile trebuie să se păstreze, la fel şi coloristica.
Platourile
Pentru tort, acadele, prăjituri, macarons şi orice altceva îşi doresc mirii să aibă în candy bar-ul lor au nevoie de platouri pentru a le aşeza. Platouri cu picior, fără, boluri, tăvi simple, tăvi oglindă, toate acestea vor face parte din candy bar şi vor fi aşezate ţinându-se cont de simetrie şi coloristică. Toate elementele care sunt înălţate cum ar fi platourile cu picior vor fi puse în fundal iar cele joase vor fi aduse în prim plan.
Coloristica
Dacă coloristica nunţii este formată din câteva culori, este de preferat să păstraţi aceleaşi culori şi pentru candy bar, în scopul uniformizării. Culorile temei vor fi distribuie simetric pe suprafaţa candy bar-ului şi evitaţi pe cât de mult posibil supraaglomerarea.
Pe de altă parte, dacă în toate aspectele ce ţin de nuntă se evită aglomerarea culorilor, alegându-se de obicei 4 maxim 5 culori, în ceea ce priveşte candy bar-ul, aveţi mână liberă să-l faceţi pe cât de colorat vă doriţi. Asta în cazul în care nu aveţi o coloristică stabilită pentru nuntă sau pur şi simplu vă doriţi cât mai multă culoare. La candy bar nu puteţi să greşiţi dacă adăugaţi prea multă culoare, dimpotrivă, el va fi foarte animat şi cu siguranţă că va atrage toate privirile asupra lui. Nu vă miraţi dacă în scurt timp n-o să mai rămână prea multe dulciuri pe el.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.